top of page

Alvaro will perform at Breda Live 2018 on Saturday July 7! Don't miss out!

Alvaro is one of the big names to perform at the Dutch festival Breda Live 2018! His concert at Breda Live will take place on Saturday July 7 and the location is the Chasséveld in Breda! The official ticket sale starts tomorrow morning at 9AM! Tickets can be purchased on this link

It's recommendable to buy your ticket very quickly tomorrow morning, because it's known that tickets for Breda Live, a very popular festival, sell out in a flash. And it would be very sad to miss Alvaro's concert.

***

Alvaro is één van de grote namen op Breda Live 2018. Zijn concert op dit Nederlandse festival gaat door op zaterdag 7 juli op het Chasséveld te Breda! De officiële kaartenverkoop start morgenochtend om 9 uur! Kaarten zijn hier te verkrijgen.

Wees er zeker heel snel bij morgenochtend, want er is geweten dat de toegangskaarten voor Breda Live razendsnel uitverkocht raken! En het zou echt zonde zijn om Alvaro's optreden te moeten missen.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page