top of page

Spiesser pillow fight with Alvaro Soler. Check out this cool interview by Alvaro to the German teen

Alvaro was recently interviewed by the German teen magazine Spiesser from a hotel in Berlin. In this interview "Spiesser -Kissenschlacht (Spiesser - pillow fight)" Alvaro talks about his favorite kitchen, his food habbits, about how he experiences fame, and whether or not he's going to sing in German.

Recientemente, Alvaro fue entrevistado por la revista juvenil alemana Spiesser desde un hotel en Berlín. En esta entrevista "Spiesser - Kissenschlacht (Spiesser - pelea de almohadones)", Alvaro habla de su comida preferida, de cómo vive la fama, y de sus planes de cantar o no en alemán.

Credits: Video from the Youtube channel of spiesser.de

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page